dostupni termini na tehničkomAko želite da uradite tehnički pregled i registrujete vozilo a imate problem da pronađete slobodan termin na tehničkom pregledu to možete uraditi jednostavno i potpuno besplatno na sajtu registracija-vozila.rs. Potpuno jednostavno i besplatno zakazivanje tehničkog pregleda na vašoj opštini, preko sajta registracija-vozila.rs

Potrebno je da posetite stranicu na sajtu DOSTUPNI TERMINI na kojoj se nalazi web-servis za zakazivanje na kome možete birati tehničke preglede u zavisnosti od opštine na kojoj želite da uradite tehnički pregled. Web-servisu možete pristupiti sa bilo kog uređaja, u bilo koje vreme (kompjuter, laptop, telefon, tablet).

Kako biste zakazali svoj termin nije potrebno da skidate aplikaciju niti da se registrujete na sajt. Sve što je potreno je da otvorite stranicu, izaberete vašu opštinu i naziv tehničkog pregleda na opštini i uz unos samo osnovnih podataka kao što su ime, broj telefona i e-mail  moći ćete da zakažete termin koji vam odgovara. Kada izaberete tehnički pregled prikazaće vam se  termini, a u odnosu na boju kojom je termin obeležen znaćete da li je vaš željeni termin slobodan ili zauzet i u skladu sa tim odabraćete drugi koji vam odgovara.

Klikom na željeni datum u kalendaru pojaviće se slobodni termini.Ako za taj dan ne postoji slobodan termin onda kliknite na neki od sledećih datuma.

Tek kada kliknete na slobodan termin unosite vaše, već gore navedene podakte kako bi vas sa tehničkog pregleda ili agencije kontaktirali povodom potvrde vaše rezervacije termina koju ste obavili putem sajta registracija-vozila.rs. Unosom vaših podataka se i završava vaša rezervacija željenog termina i sledeći korak je da sačekate potvrdu od strane tehničkog pregleda (poziv, sms...).

Internet servis za zakazivanje tehičkog je direktno umrežen sa svim tehničkim pregledima koji se nalaze na listi ponuđenih tako da vašu prijavi odmah identifikuju na tehničkom pregledu.

Ukoliko želite da odmah rezervišete vaš termin za registraciju vozila i/ili tehnički peregled kliknite ovde >>> dostupni termini na tehničkim pregledima.

Ukoliko želite da koristite naš sistem za najavu i upravljanje slobodnim terminima jer imate tehnički pregled/agenciju kliknite ovde >>> i popunite kratki formular ).