Najpovoljnije osiguranje Vaše imovine

ddor osiguranje imovine

AKCIJA TRAJE DO 30.6.2024. godine


Budite odgovorni, prema sebi, svojim najmilijima, svojoj imovini!


U svoj dom ste uložili vreme, novac, zanje i ljubav. Iznenadni događaji poput požara, izliva vode, loma, uništenja imovine, mogu da Vam nanesu štetu neslućenih razmera i da Vas dovedu u nezavidnu životnu poziciju. Sredstva koja ćete investirati u polisu osiguranja imovine neznatna su u poređenju
sa finansijskim problemom koji Vas može zadesiti gubitkom ili uništenjem imovine.


pozari
OSIGURAJTE SOJ STAN ZA SIMBOLICAN IZNOS OD 7,00 RSD /m2 9,00 RSD /m2 ili 12,00 RSD/m?

DDOR OSIGURANJE je za Vas kreiralo odgovarajuće osiguravajuće pokriće za osiguranje Vašeg krova nad glavom - polisu MOJA KUCICA!
Ovim osiguranjem Vašeg stana za Vas obezbeđujemo osiguranje od rizika: osnovnih požarnih rizika (požara, udara groma, eksplozije, oluje, grada, pada letelice, obesti trećih lica), izliva vode iz instalacija, loma stakala, loma ugrađenih instalacija, zemijotresa, provalne krađe i razbojništva, odgovornosti za štete prema trećim licima.
Možete da obezbedite pokriće svih realnih troškova sanacije stana ili kuće i stvari u stanu ili kući usled nastalog požara, izliva vode i ostalih rizika koje odaberete, i to, za samo 7,00 RSD, 9,00 RSD ili 12,00 RSD mesečno, po kvadratnom metru stambene površine, u zavisnosti od toga koliko široko osiguravajuće pokriće želite.
Pružamo Vam mogućnost da izaberete jednu od 3 varijante osiguravajućeg pokrića:


Paket 1 - Puno osiguravajuće pokriće sa zemljotresom; premija 12,00 RSD/m2 na mesečnom nivou.
Paket 2 - Suženo osiguravajuće pokriće bez zemljotresa; premija 9,00 RSD/m2 na mesečnom nivou.
Paket 3 - Osnovno osiguravajuće pokriće (požar, izliv vode, lom stakala) uključujući i odgovornost za štete prema trećim licima:
premija 7,00 RSD/m2 na mesečnom nivou.


OBRAČUN PREMIJE JE ISKAZAN NA BAZI GRAĐEVINSKE CENE PO m2 OD 65.000,00 RSD

 

Sanja Kovačević                    Marko Tabori

   066 8811 678                        066 8811 665


DODATNE POGODNOSTI


Svi članovi programa lojalnosti SUPERKARTICA, imaju pravo na popust od 1.000,00 RSD, ako je premija osiguranja na polisi izmedu 6.000,00 RSD i 14.999,00 RSD, odnosno 1.500,00 RSD ako je premija osiguranja po polisi vise od 15.000,00 RSD.
Programu lojainosti SUPERKARTICA mozete da pristupite preko internet sajta www.superkartica.rs


PLAĆANJE PREMIJE OSIGURANJA prilagođeno je današnjim uslovima života, elektronski, odjednom u celosti sa popustom od 8%*, ili odloženim plaćanjem do 12 mesečnih rata, u zavisnosti od visine premije osiguranja.
* Popust - Cassa sconto od 8% se dobija za plaćenje premije odjednom i u celosti ukoliko godišja premija nije manja od 7.200rsd!
Penzionerima uz penzionersku karticu se odobrava dodatni popust od 20%!
Napomena: Uz osiguranjie Vašeg stana ili kuće, možete da ostvarite dodate pogodnosti za osiguranje Vašeg auta.